Feministiskt världsknog i motvind – arbetet.se
15578
post-template-default,single,single-post,postid-15578,single-format-standard,bridge-core-3.1.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

Feministiskt världsknog i motvind – arbetet.se

Feministiskt världsknog i motvind – arbetet.se

Förekommer sexuellt våld som vapen i krigföring? Kränks kvinnor i syfte att riva sönder släkter och lokalsamhällen? Lever ungar i skräck? Ansvarar kvinnor för att upprätthålla livet under kriget? Bör krigsslut förhandlas utan kvinnor vid förhandlingsborden? Skulle det kunna vara att investera i världsfred, att investera i kvinnor och flickor? ­Behövs det en feministisk utrikes­politik?

Läs hela här