KRISTIANSTADSBLADET mfl Skånetidningar 2017.11.30
15836
post-template-default,single,single-post,postid-15836,single-format-standard,bridge-core-3.1.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

KRISTIANSTADSBLADET mfl Skånetidningar 2017.11.30

KRISTIANSTADSBLADET mfl Skånetidningar 2017.11.30

Det har funnits tider då jag önskat att Finland skulle träffas av en gigantisk sjunkbomb. Liksom försvinna under vattenytan, så att jag en gång för alla skulle kunna inte syssla med Finland. Det har funnits tider då jag önskar att Finland skulle resa sig ur havet och världens alla andra supermakter förstå Finlands ännu större storhet.

Ett tag funderade jag på att kontakta Konungen av Sverige och fråga om han kunde tänka sig att Sverige och Finland blev samma land igen. Det har funnits stunder då jag tänkt be Finlands President ta initiativ i samma fråga. Simsalabim, jag skulle slippa vara finsk, svensk, sverigefinsk. Simsalabim, mitt efternamn skulle vara som Persson och ingen skulle fråga om jag kommer från Polen. Läs vidare här: http://www.kristianstadsbladet.se/kultur/vi-valde-inte-flytten-flykten-de-valde-oss/