PEDAGOGISKA MAGASINET 2017.11.17
15834
post-template-default,single,single-post,postid-15834,single-format-standard,bridge-core-3.1.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

PEDAGOGISKA MAGASINET 2017.11.17

PEDAGOGISKA MAGASINET 2017.11.17

Minns den som ett tarmvred, som att få fingertopparna krossade i en stenkross. Catrine och Rättvisan, Hanna Olssons bokjävel om styckmordet 1984, då några av 27-åriga Catrine da Costas kroppsdelar hittades i två plastsäckar under Essingeleden. Därefter hittades några säckar till vid Karolinska institutet. Huvudet, genitalierna, inre organ och ena bröstet återfanns aldrig. En obegriplig händelse, en fullt begriplig? Män mördar kvinnor. I hela världen mördar män kvinnor. Slår dem, våldtar. Allt mer väljs kvinnor ut som måltavlor för kombattanter i krigssituationer. Och så nu ubåtsmannen. Enligt allas vår GW Persson en förhärdad människa, eller knäpp.

Ja hur kunde det hända, en till synes vanlig dansk ingenjör.

Läs vidare här: http://pedagogiskamagasinet.se/hur-talar-vi-om-det-obegripliga-valdet/